3 / 4

Cat mai costa o vacanta

TravelBiz are oferte care leaga sarbatoarea Pastelui de ziua de 1 mai si formeaza un pachet de o saptamana de vacanta pentru Mallorca - la 350 euro/persoana/6 nopti si, pe plan intern, in Delta Dunarii.

"Avem exclusivitate pentru doua pensiuni din Delta, iar aici un pachet de 7 nopti costa aproximativ 665 lei/persoana/sejur in camera dubla, cu mic dejun inclus sau 840 lei/persoana/sejur in camera dubla in regim All Inclusive", spun reprezentantii agentiei.

De asemenea, pentru Romania, in perioada de 1 mai deja intra in vigoare programul «O saptamana la munte», care ofera posibilitatea petrecerii unei vacante de 5 nopti la preturi reduse, incepand de la 160 lei/persoana/pachet in camera dubla.

Pentru 1 mai, vacantele sunt accesibile din punct de vedere al preturilor oricarei categorii de clienti. Preturile pornesc de la 52 euro/persoana/pachet de 3 nopti in Bulgaria, pana la aproximativ 900 euro pentru o vacanta de o saptamana Dubai sau 1.200 euro pentru o saptamana in Thailanda, la TravelBiz.

Happy Tour a avut solicitari pentru 1 mai pentru Italia, Franta, Spania, Bulgaria, Turcia, Grecia si Romania.

"Spre exemplu, pachetele rezervate in sistemul Dertour - 4 nopti cazare cu demipensiune, pentru perioada 29.04 - 03.05, pornesc de la 188 euro/persoana pentru Hotel Croce di Malta 4* din Lido di Jesolo. Pentru aceeasi perioada la Hotel des Orangers 3* de pe Coasta de Azur, tariful unui sejur de 4 nopti cu mic dejun este de 162 euro/persoana in camera dubla", arata oficialii agentiei. Ofertele se supun unor conditii speciale si sunt valabile in limita disponibilitatii, precizeaza acestia.

Tarifele biletelor de avion variaza intre 200-300 euro pentru pachetele mentionate mai sus, in functie de companie, orarul de zbor si clasa de rezervare.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri