3 / 7

Top 3 must see/ must do in locul respectiv

1.Ceuta - enclava spaniola in nordul Africii, se traverseaza stramtoarea Gibraltar si exista cativa kilometri patrati de pamant spaniol.Este un loc special in care cultura magrebiana se intrepatrunde cu cea spaniola, iar rezultatul este o experienta pe care nimeni nu o poate uita.

2. Madrid - capitala Spaniei, care, din punctul meu de vedere, surprinde cel mai bine spiritul spaniol. Este o adevarata metropola a Europei si o experienta in adevaratul sens al cuvantului. De la ceea ce se poate vizita pana la cumparaturi si restaurante, totul este de calitate. Si, in ceea ce priveste gastronomia spaniola, se poate spune ca centrul ei se afla in Madrid. Cineva imi spunea ca cele mai bune fructe de mare si cel mai bun peste ajung in Madrid mai proaspate decat in alte orase care poate sunt porturi la Atlantic sau la Mediterana.

3.Costa Brava - toate peisajele bucatii de litoral a Catalunyei sunt impresionante. Cred ca este cea mai frumoasa, sau, mai bine spus, cea mai spectaculoasa fasie de coasta a Spaniei. Se intalnesc si peisaje stancoase, dar si bucati de plaja cu nisip fin. Se poate spune ca, intr-un fel, se aseamana cu unele peisaje din insulele grecesti.
Am enumerat doar 3, dar lista poate continua la nesfarsit.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri