3 / 6

5. Cea mai placuta amintire din acest loc

O zi de spa si de regal la Marea Moarta.

Senzatia unica pe care ti-o da mersul pe sare, atunci cand intri in apa, felul in care plutesti fara griji, pe o mare fara de valuri, care-ti ia grijile cu mana si-ti activeaza amintiri de cand erai cel mai probabil embrion in pantecele mamei. Locul asta are darul de a aduce la lumina niste senzatii incredibile, e gustul protectiei si-al rasfatului neconditionat. Sarea lor trage si neutralizeaza toate relele ca sa te inapoieze tieti intr-o forma de zile mari si sa te trimita inapoi in lume cu infinite cantitati de pace si incredere la pachet.

6. V-ati muta acolo? De ce da, de ce nu.

M-as muta, de ce sa nu ma mut? Le ador clima asa umeda si calda cum e ea, imi place vantul fierbinte si tactil, sunt nebuna dupa nisipul plajelor din Tel Aviv, care te face sa te simti ca un galbenus de ou scufundat in faina din cea mai fina, as avea vecinatatea unor locuri sacre pentru trup si pentru suflet la doar doua ore de Tel Aviv.

Plus ca am multe de invatat de la lumea lor de business. Sunt niste negociatori necrutatori care stiu sa imbrace natural haina prieteniei neconditionale, stiu sa-si joace cartile intr-o grila scenaristica memorabila si sa-si pretuiasca fiecare secunda. De fapt, in Israel am vazut cum oamenii privesc fiecare secunda ca pe o potentiala, foarte pretioasa investitie. Cum la noi procrastinarea e o boala nationala, as recomanda oricui o cura de Tel Aviv.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri