2 / 6

3.Cea mai buna perioada in care putem vizita aceasta destinatie

Vara e recomandabil. Grupul organizat de Extreme Travel a fost gata de ascensiune in iulie. Am plecat de la 30 de grade, de la tricouri lejere si pantaloni scurti si am ajuns la -15 grade, sub rafale de vant crancen, care te retezau si te faceau sa simti frigul cu o intensitate incredibila.

4. Felul de mancare traditional care v-a placut cel mai mult... De ce?

Conserva de peste si fiecare cu ce avea de acasa. Surprinzator sau nu, pe Mont Blanc nu-ti prea e foame. Altitudinea iti taie pofta de mancare sau cel putin asa s-a intamplat in cazul meu. Provocarea in escaladare e mai degraba hidratarea. In fiecare seara cand ajungeam la refugiu tot ce-mi doream era un litru de apa si o Coca-Cola mica. Am trait patru zile cu fructe confiate, alune si apa. Mancarea e scumpa, greu de gasit si deloc savuroasa.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri