3 / 7

Top 3 must see sau must do in aceste locuri

Cam toate activitatile pe care le-as recomanda presupun multa miscare. Cu siguranta urcusul de pe Reinebringen este prima optiune, un urcus abrupt, care te tine in alerta, dureaza cam o ora, insa merita fiecare pas si fiecare impiedicare. Varful nu e foarte inalt (450 m), insa panorama e incredibila! 360 de grade de peisaj rupt din filmele cu vikingi – Lofoten se pare ca dateaza cam de pe vremea vikingilor.


Pe seara, o plimbare pana la Kvalvika Beach. Proprietarul casei in care am stat ne-a recomandat sa mergem sa vedem aceasta plaja deosebita. Am plecat seara pe la 8, convinsi ca ne asteapta o plimbare relaxanta pe malul marii, cu un simulacru de apus si poate niste cozi de balena (Kvalvika inseamna Golful cu Balene). Nu s-a intamplat nimic din toate astea: plimbarea a fost de fapt un adevarat traseu montan, cu stanci si urcus abrupt in unele locuri, soarele n-a apus pana la 11:30 seara (cand am pornit pe drumul de intoarcere) si nici balene n-am vazut. Dar Kvalvika a urcat in topul plajelor vazute direct pe locul 1, surclasand plaje din tinuturi mai calde, cu apa azurie si palmieri.


As mai recomanda si un tur cu bicicleta al celor cinci insule principale. Cum spuneam, e locul perfect in care sa iti petreci cat mai mult timp in aer liber si sa faci si cat mai multa miscare.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri