5 / 6

Cum caracterizati localnicii, in comparatie cu alte zone din tara

Sociabili, buni entertaineri si foarte profesionisti in serviciile turistice.

Cea mai importanta recomandare pentru acest loc pe care nu o gasim intr-un ghid turistic?


Incercati apres-ski-urile din apropierea partiilor, care promoveaza aceeasi atmosfera vesela ca in statiunile de schi. Plimbati-va pentru relaxare si pentru a va bucura de aerul curat de munte, deoarece austriecii au amenajat spatii speciale destinate plimbarilor, si incercati o seara de muzica live intr-unul din barurile din statiunile montane din Austria.

Costul estimativ al unui sejur in acest loc


Un sejur de 7 zile cu cazare, mancare si schi costa aproximativ 1.000 de euro.


Austria este o destinatie ce poate fi descoperita putin cate putin printr-un city break in marile orase sau printr-un road trip cu masina, totul depinzand de timpul si bugetul alocat vacantei.


Punctul de pornire poate fi aeroportul Viena, unde se afla cel mai mare aeroport din tara. De aici puteti inchiria o masina si vizita muzeele de arta si palatele baroce din Viena, apoi continuati spre Salzburg, orasul natal al lui Mozart, unde puteti explora minele de sare Hallein si berariile Muellner Braeu.


In drumul spre Innsbruck, vizitati parcul national Hohe Tauern, dar opriti-va si in Krimml pentru a admira una din cele mai inalte cascade din lume. Nu ratati nici Schloesserstrasse, drumul castelelor din Sud-Estul Austriei, zona in care gasiti 18 cetati si castele medievale. Inapoi spre Viena, treceti prin Seewinkel pentru o degustare de vinuri intr-o zona rurala sau faceti o plimbare cu barca pe Dunare, in parcul national Donau Auen.


Pentru a parcurge traseul confortabil, inchiriati o masina din orasele principale ale Austriei. Pentru rezervari accesati site-ul Avis Rent a Car.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri