11 / 12

Bucuresti

Bucurestiul este situat pe locul 25. Capitala Romaniei este o imbinare de culturi si stiluri. Shopping-ul in Bucuresti nu ofera niciodata aceeasi experienta. Diferit si vibrant, aici putem observa imbinarea culturii europene cu cea din estul mijlociu. Arhitectura interesanta, spatii verzi, baruri si cafenele si bineinteles multe oportunitati de cumparaturi au dus la prezenta acestui oras in top.


Unele dintre locurile in care puteti gasi brandurile cele mai renumite, inclusiv Bigotto si Balizza, este Baneasa Shopping City, situat pe soseaua Bucuresti-Ploiesti. Bucuresti Mall, situat pe Calea Vitan, merita sa fie vizitat pentru arhitectura cladirii - are un tavan de sticla impresionant.


Produse vintage


Pentru produse vintage, cea mai buna solutie o reprezinta pietele. Complexul Comercial Rahova este locul in care poti gasi, mai mult sau mai putin, tot ce ai nevoie. Daca esti dispus sa faci o plimbare la pas, vei gasi o multime de magazine second-hand.


Produse de lux


Bucurestiul ofera o gama larga de oportunitati in privinta cumparaturilor de lux. Magazinul Burberry poate fi gasit pe strada Lutherana, iar magazinul Guci pe strada Episcopiei. Un alt magazin de lux, Armani, poate fi gasit pe Calea Victoriei.


Reduceri


Fashion House Outlet, situat in partea de est a orasului, este un magazin in care gasesti o gama variata de produse de la accesorii, incaltaminte, pana la obiecte vestimentare, oferind discounturi de pana la 70%.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri