1 / 6

Tulum, Mexic

Orașul mexican Tulum a fost unul dintre ultimele construite de mayași, iar siturile sale arheologice sunt foarte bine conservate, așa că atunci când faceți o pauză de la plajă puteți vizita El Castillo, Templul Frescelor și Templul Zeului Descendent. În plus, puteți explora un râu subteran sub un baldachin de stalactite în cavernele sacre din LabnaHa Eco Park sau să vă scufundați în Cenote Dos Ojos pentru a face snorkeling în peșterile din mijlocul pădurii.


„Nu trebuie să te miri dacă, în camera hotelului de lux din Tulum, vezi un copac, pentru că filozofia oamenilor de acolo este să nu distrugă nimic, să construiască totul în acord cu natura, cu respect față de ea”, spune Andreea Voicu, Sales Manager Nordis Travel, care a adaugă că Tulum este renumit, de asemenea, prin numărul mare de plaje unde se poate face nudism.


Un pachet turistic de lux pentru Tulum pleacă de la 3.000 de euro și poate ajunge la 50.000 de euro, în funcție de serviciile incluse și de modalitatea de transport aleasă.


Sursă foto: Shutterstock

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri