2 / 6

Bordeaux, Franța

Un oraș portuar situat în sud-vestul Franței de-a lungul râului Garonne, Bordeaux se bucură de veri calde și ierni blânde. Situat convenabil, la o scurtă călătorie cu mașina de Oceanul Atlantic și aproape de o multitudine de vinării renumite, orașul are multe de oferit atât vizitatorilor, cât și rezidenților. Muzeele, galeriile, sălile de concerte, parcurile publice, restaurantele, cafenelele, piețele în aer liber și viața de noapte plină de viață sunt printre principalele atracții ale orașului.


Bordeaux are un sistem de transport modern care îl conectează cu diferite orașe din Franța, precum și cu alte destinații europene ușor de accesat pentru pasionații de călătorie. Sistemul universal de sănătate din Franța prevede că cei care locuiesc în țară timp de trei luni consecutive și rămân minimum 183 de zile pe an sunt eligibili să aplice pentru asistență publică de sănătate. Polițele de asigurări de sănătate private sunt disponibile pentru cei care nu sunt eligibili. Sistemul de sănătate din Franța a fost recunoscut ca unul dintre cele mai bune din lume.


Pentru a putea locui în Bordeaux, Franța, este necesară o viză de lungă ședere pentru a rămâne mai mult de 90 de zile. Documentele necesare local includ pașaport, fotografii suplimentare, dovada asigurării medicale internațională și unde vei locui în Franța.


Sursă foto: Unsplash

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri