3 / 6

Regim All Inclusive sau Ultra All Inclusive

Turcia este una dintre destinațiile preferate de români pentru vacanța de vară, mai ales pentru regimul său de all inclusive sau ultra all inclusive. Hotelurile pun la dispoziție turiștilor o serie de feluri de mâncare și din diferite bucătării din mai multe țări. Asfel, există feluri de mâncare pentru toate gusturile.


Hotelierii recomandă turiștilor să încerce mâncarea tradițională turcească în locul celei internaționale, cum ar fi vinetele lor gătite cu carne și ulei de măsline, diferitele tipuri de orez și börek - o variantă turcească a unui sufleu sau ștrudel din aluat cu umplutură picantă din carne tocată, brânză de oaie, spanac sau alte legume si pătrunjel.


Deși, de obicei, există un meniu standard, hotelierii spun că încearcă să își adapteze selecția de mâncare în funcție de turiștii care le trec pragul și de preferințele lor. De exemplu, dacă este o perioadă cu mai mulți turiști din Marea Britanie, vor avea la mic dejun feluri asemănătoare cu cele din Anglia.


Sursă foto: Wall-Street.ro

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri