2 / 4

Ion Antonescu, Marshal Turism: Voi pleca in jurul lumii

Presedintele Marshal Turism, Ion Antonescu, este pasionat de calatoriile lungi in jurul lumii, la care nu va renunta nici in aceasta vara. “Voi pleca in Antalya, apoi o luna in jurul lumii, apoi in Egipt. Cea mai interesanta excursie este cea din jurul lumii, pe traseul New York-Los Angeles-Bora Bora-Sidney-Brisbane- Kuala Lumpur. Vezi mai multe tari, fiecare cu specificul sau”, ne-a spus Antonescu, care prefera sa isi petreaca intr-un mod inedit vacantele alaturi de familie si prieteni.

In opinia sa, tarile din Asia stiu cel mai bine sa faca turism, iar excursiile de acest gen, in jurul lumii, sunt apreciate in egala masura de catre barbati si femei, pentru bogatia locurilor de vizitat, dar si componenta de shopping. Anul acesta, costul unui tur de 26 de zile in jurul lumii se cifreaza in jur de 6.700 de euro pentru clasa economic si pana la 10.000 de euro pentru clasa businesss.

Agentia de turism Marshal Turism a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de aproximativ 26 milioane de euro si estimeaza pentru anul in curs cresterea acesteia cu circa 30%. In 2008, compania va promova destinatii exotice Mauritius, Zanzibar, Saint Maarten si va introduce in oferta destinatii exotice noi precum Maldive, Jamaica sau Caraibe.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri