4 / 5

Piata de zboruri de agrement din Romania

In Romania, nu activeaza foarte multe companii pe acest segment. “Acum incercam sa cream o piata. Pana in prezent au existat cateva aerodromuri in apropierea Bucurestiului care insa nu erau deschise publicului larg, ci doar pasionatilor de zbor. Noi acum incercam sa popularizam aceasta activitate si sa o facem accesibila majoritatii bucurestenilor care doresc ceva nou pentru petrecerea timpului liber din week-end”, explica acesta.

Pentru a se diferentia de cei mai multi dintre concurenti, Aventura Card nu ofera doar zboruri cu avionul, ci si cu motodeltaplanul si motoparapanta. “Pe partea de motodeltaplan si motoparapanta suntem cam singurii, cel putin in zona de sud a Romaniei. Mai sunt cateva firme in Transilvania care ofera servicii asemanatoare”.

Printre locurile unde impatimitii de zbor mai pot practica acest sport sunt Aerodromul din Tuzla, judetul Constanta, aerodromul Magura, din apropierea municipiului Sibiu, sau aerodromul sportiv "Aurel Vlaicu" din Clinceni, la 16 kilometri de Bucuresti.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri