3 / 3

Air Berlin si NIKI, new enter-urile din 2010

Succesul unor operatori precum Blue Air si Wizz Air in Romania a facut ca doua companii low cost germane sa intre, din 2010, pe piata locala.

Primii vor fi cei de la NIKI, companie detinuta de fostul campion de Formula 1, Niki Lauda, care incepand din 1 februarie 2010 vor introduce zborul Bucuresti - Viena. “Europa de Est era o piata in care nu eram prezenti si care are inca potential. De aceea, din 1 februarie, vom lansa rute din Bucuresti, Belgrad si Sofia”, a spus directorul de vanzari al NIKI, care a adaugat ca si in conditiile in care Sky Europe nu falimenta, tot ar fi intrat in estul Europei.

Incepand din 10 mai 2010, si Air Berlin va introduce o cursa sezoniera in relatia cu Romania, Constanta - Munchen. Zborul Air Berlin va fi operat in perioada 10 mai-21 septembrie si se va adresa atat segmentului leisure, cat si celui corporate.

Pe piata low cost locala sunt prezente momentan 8 companii: Wizz Air, Blue Air, Germanwings, easyJet, Ryanair, Vueling, Wind Jet si Air Lingus.Falimente vs dezvoltare: Spre ce vor zbura operatorii low cost in 2010?Articole recomandate


Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Setari Cookie-uri