3 / 4

Mauerbach

Austria Incoming (AT Incoming), cu sediul central la Cluj, este una din cele mai importanta companii de consultanta pentru destinatii turistice din Austria care activeaza pe piata de profil din Romania. AT Incoming este infiintata de DMMA, asociatie ce reuneste noua regiuni turistice din Austria: Bodensee–Vorarlberg, Bregenzerwald, Donau Niederösterreich, Millstätter See, Mostviertel, Thermenwelt Burgenland, Wiener Alpen, Wienerwald si Zell am See – Kaprun.

Regiunile propuse de AT Incoming turistilor romani in 2011 includ, la nivel de infrastructura, o componenta accentuata de SPA, oferind facilitati de ultima ora, centre de fitness si wellness si o paleta generoasa de servicii complementare.

"Punem la dispozitie o selectie de pachete SPA, extrem de diversificate si proiectate intr-o maniera optima, gata sa satisfaca toate tipologiile de turisti din Romania. Tipul turistului roman care vine la SPA in Austria este cel care are peste 35 de ani, vine insotit si vrea sa se relaxeze", a declarat Hans Wallner, Managing Director al AT Incoming.

Berghotel Tulbingerkogel propune turistilor romani trei oferte:

• 339 euro/persoana in camera dubla "Superior" sau 429 euro/persoana in camera dubla "Panorama" – 3 nopti de cazare cu mic dejun sub forma de buffet, folosire centru Wllness cu sauna, baie de aburi, piscine incalzita, "Vienna Shopping Card" pentru mijloacele de transport in comun in Viena;

• 245 euro/persoana – 2 nopti de cazare in camera dubla "Superior", utilizare sauna de lemn, baie de abur cu cristale si piscina incalzita pe terasa, bilet metrou "Shopping Card" pentru Viena;

• 282 euro/persoana – 2 nopti de cazare in camera "Panorama", cu mic dejun, folosire centrul Wellness cu sauna, baie de aburi, piscina incalzita.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri