Florin Andronescu, Sanador: Trebuie sa-ti placa banii daca vrei sa faci bani
Marcel Barbut, AdePlast: Nu renunta si nu te opri niciodata
Costea Dumitrescu, partener Ascendis: Nu tolerati non-performanta
Dragos Anastasiu, Eurolines: Exista varianta firmelor de familie si multe dintre ele sunt profitabile
Dan Mircescu, Final Distribution: Nu vindeti decat pe bani!
Robert Serban, Gral Medical: Niciodata sa nu consideri ca le cunosti pe toate
Augustin Russu, Baumix: Nu va faceti planuri de dezvoltare exponentiala
3 / 8

Costea Dumitrescu, partener Ascendis: Nu tolerati non-performanta

Dupa o cariera de 15 ani in cadrul corporatiei Xerox, in care a fost, pe rand, trainer, antreprenor, director de operatiuni in Romania si director de divizie pentru Europa Centrala, incepand cu anul 2000 a intrat in consultanta prin infiintarea Ascendis, alaturi de Adrian Stanciu.

Este unul dintre cei mai apreciati oameni din domeniul resurselor umane, iar compania in care este atat partener, cat si actionar a inregistrat o cifra de afaceri de 3,2 milioane de euro in 2009.


- Analizati cu mare atentie atat strategia, cat si tactica organizatiei si eliminati orice procese sau activitati care nu sunt complet orientate catre clienti si nu au valoare clara pentru ei.

- Definiti performanta angajatilor doar in termeni pozitivi sau macar constructivi si aveti grija sa o recunoasteti si sa o recompensati. Renuntati la penalizari – acestea demotiveaza oamenii si legitimeaza non-performanta

- Incurajati o cultura orientata pe rezultate in care oamenii sa inteleaga importanta contributiei individuale si rolul lor in intregul angrenaj.

- Nu tolerati non-performanta si nu acceptati scuze si explicatii in loc de realizari. Cereti de la oameni solutii si idei, si nu probleme si vinovati.

- Asigurati un echilibru permanent intre munca si viata, atat pentru voi, cat si pentru angajati. Organizatiile de succes sunt populate cu oameni optimisti, ambitiosi, care isi vad viitorul legat de firma.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri