1 / 7

Florin Andronescu, Sanador: Trebuie sa-ti placa banii daca vrei sa faci bani

Florin Andronescu este unul din cei mai cunoscuti antreprenori de pe piata, iar numele sau poate fi asociat extrem de repede cu business-uri ca Flanco sau Credisson, din vanzarea carora a incasat peste 20 de milioane de euro. Brokerul de asigurari private Sanas, cel de credite Kiwi Finance si reteaua de clinici medicale private Sanador, condusa de sotia sa, Doris, sunt celelalte afaceri importante ale investitorului Florin Andronescu.

- Iesi pe piata cu o idee noua, pentru a avea succes.

- Trebuie sa-ti placa banii ca sa poti sa faci bani. Iar daca iti propui sa faci bani, inseamna ca iti propui sa faci profit.

- Indiferent de modalitatea prin care te gandesti sa-ti asiguri finantarea unui business propriu, trebuie sa pleci si cu un capital propriu. Bancile nu-ti vor acorda credite daca nu ai un proiect foarte bun, precum si o sursa proprie de finantare.

- Este foarte important sa cunosti abordarea pe care o adopta fiecare banca in relatia cu clientul si sa ai capacitatea de a-ti face un plan bun de afaceri.Cele mai bune sfaturi de afaceri pentru micii antreprenoriArticole recomandate