1 / 3

Tehnologia audio Bang & Olufsen

Ambele handset-uri ale editiei BEAT sunt menite sa satisfaca toti iubitorii de muzica, fiind dotate cu tehnologie audio de ultima generatie, incorporata intr-un design unic, inspirat din cel al faimosului tonomat.

Adaugati la toate acestea tehnologia touch screen, iar utilizatorii se vor distra mai bine ca niciodata ascultand muzica lor preferata.
Cele doua telefoane au incorporata tehnologia audio Bang & Olufsen si utilzeaza interfata DISC User. De asemenea, ruleza aplicatii muzicale avansate pentru identificarea si achizitionarea de muzica.

“Editia Samsung BEAT conduce muzica de pe telefoanele mobile catre un alt nivel al calitatii si al experientei utilizatorului” a declarat JK Shin, Vice President and head of Mobile Communication Samsung Electronics.

“Telefoanele Samsung BEAT, ce ofera o calitate a sunetului extraordinara si aplicatii de ultima generatie, vor atrage un grup mai larg de consumatori, care doresc sa foloseasca dispozitive muzicale fara a face compromisuri cand vine vorba de stil, functionalitate si experienta.”

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri