1 / 4

Ajustarea automata a luminozitatii

Noua gama de monitoare introduce pe langa posibilitatea de ajustare pe patru directii pentru a pastra o pozitie anatomica corecta la birou si o tehnologie noua, denumita Automatic Eye-Protect Sensor, care permite ajustarea automata a luminozitatii monitorului, in functie de conditiile de iluminare ambientala.

„Cu acesta noua serie de monitoare care se adreseaza direct zonei corporate, suntem singurul brand de monitoare LCD care ofera display-uri LED pentru toate segmentele de utilizatori: home-entertaiment, slim&stylish, business, gamming, green Eco, monitor TV, True Color (VA panel). Prin aceasta noua gama de produse continuam politica de introducere pe piata a produselor caracterizate prin performante tehnice de top la preturi cat mai accesibile”, a declarat Dragos Salamac, team leader BenQ pentru Romania.

Avand in vedere faptul ca noile monitoare din seria BL ofera o paleta larga de dimensiuni intre 19” si 24”, formate de ecrane: 5:4, 16:10, 16:9 si rezolutii de la 1280x1024(SXGA) pana la 1920x1080 (Full HD), acestea vor raspunde unei multitudini dintre necesitatile de utilizare specifice monitoarelor adaptate zonelor de birouri.

Modelul BL2400PT se bazeaza pe noile pannel-uri de tip VA, acestea avand un unghi de vizibilitate crescut, de 178° (din orice unghi stanga / dreapta / sus / jos), culori fidele, un negru mai intens, un contrast bine definit si o claritate de exceptie. BL2400PT ofera un contrast nativ de 3000:1 (cel mai mare contrast dinamic 20Milioane:1 existent pe piata), rezolutie Full HD 1080p, permitand redarea imaginii in format 16:9 pe o diagonala de 24”.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri