3 / 4

In natura: concerte pe camp


Sziget – Budapesta, Ungaria (8-15 august)


Sziget este un alt nume mare pentru impatimitii muzicii in general si ai Dunarii in particular.
In plus, desi este situat pe o insula de pe fluviul atat de cunoscut noua, romanilor, locul este destul de aproape de capitala, ceea ce deschide noi oportunitati turistice pentru participanti.

Numele mari din acest an care vor canta in cadrul festivalului sunt Amy Winehouse, Pulp si Chemical Brothers. Pretul biletelor variaza de la 45 euro/zi pentru cei care platesc la venire, la 200 euro pentru camping VIP in ziua concertului sau fara rezervare.

Pentru Budapesta, agentia Happy Tour ofera bilete de avion de la 174 euro si cazare la hotelul Soho Boutique, de 4 stele, cu tarife incepand de la 30 euro/ noapte/ loc in camera dubla cu mic dejun inclus.

Oya – Oslo, Norvegia (9-13 august)

La Oya va puteti bucura de ruinele si lacul din cadrul Parcului Medieval din Oslo, dar mai ales de concertele unor nume ca Pulp, Kanye West sau Fleet Foxes si alte 200 de trupe, pe 4 scene in aer liber si in 30 de cluburi norvegiene in voga.

Desi abonamentele pe toate cele cinci zile s-au epuizat deja, biletele zilnice pot fi achizitionate la un pret de 730 coroane, respectiv 94 euro.

Agentia Happy Tour ofera pentru Oslo bilete de avion de la 297 euro si cazare la hotelul Radisson Blu Park, de 4 stele, cu tarife incepand de la 58 euro/ noapte/ loc in camera dubla cu mic dejun inclus.

Sursa foto: www.loudandquiet.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri