3 / 6

Cazare in Sardinia

Pentru cei care vor sa se cazeze in capitala, o optiune demna de luat in seama este Rezidenza Kastrum, un bed and breakfast cu sase camere situate in cartierul de lux al capitalei. Fiecare camera are acces la terasa cu vedere panoramica asupra orasului. Pretul unei camere aici incepe de la 35 euro pentru camerele duble, dar exista optiuni si pentru variantele single sau cu un copil.

Pentru fanii luxului, Villa Las Tronas din Alghero este o alegere inspirata. Preturile camerelor incep de la 775 euro pe noapte, cu mic dejun inclus si acces la gradinile interioare, piscina si spa-ul de pe marginea Mediteranei.

In interiorul insulei gasiti unul dintre cele mai bune hoteluri ale Sardiniei, la Oristano, Su Gologone, care ofera apartamente in stil traditional, amenajate cu diverse decoratiuni realizate manual de localnici. Terasa unde se serveste micul dejun si piscina ofera o priveliste minunata asupra vaii Lanaittu. Preturile pentru camerele duble pornesc de la 400 euro pe noapte, cu mic dejun inclus.

Oamenii din Sardinia sunt foarte dedicati agroturismului, iar cele 600 de pensiuni si alte mici unitati de cazare sunt cea mai buna dovada in acest sens. Aici, turistii se pot bucura nu numai de frumusetile naturale, dar pot experimenta, la preturi foarte accesibile, stilul de viata al sarzilor, la fermele acestora.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri