5 / 6

Transport si excursii alternative

Sardinia are trei aeroporturi mari: Cagliari, pe coasta de sud, Alghero, in vest si Olbia, pe coasta de nord-est.
Inchirierea unei masini este recomandata pentru vizitarea Sardiniei, ale carei drumuri sunt in general bune. O atentie sporita trebuie acordata drumurilor din zonele montane, care reprezinta o mare parte din insula. De asemenea, noaptea, drumurile inguste nu sunt iluminate.

Operatorul turistic Just Sardinia are o paleta larga de oferte pentru trasee montane, tururi cu bicicleta sau chartere cu yahtul si cazare in zonele de la tara.
Din Bucuresti, ParAvion are cateva oferte de la Alitalia, cu escala la Roma sau Milano, la preturi incepand de la 291 euro.

Agentia de turism Dante Travel ofera pachete turistice pentru Sardinia de 8 zile, la preturi intre 630 euro si 1085 euro de persoana, fara transport inclus, cu mic dejun si cina. Cazarea se face la hotelul Is Molas Golf Resort, de 4 stele, din sudul insulei, iar pachetul include accesul la plaja privata a resortului.

In interiorul insulei gasiti ghizi vorbitori de limba engleza la Coop Ghivine, care ofera excursii foarte interesante pe versatii din imprejurimi si la siturile arheologice cele mai importante, pentru numai 40 de euro de persoana, tarif in care este inclus si un pachet pentru masa de pranz.

Spiritele mai aventuroase pot incerca o excursie prin munti cu Trenino Verde (trenul verde), al carui traseu dezvaluie partile cele mai retrase si misterioase ale Sardiniei, la un pret de 22 euro de persoana.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri