1 / 4

Seria VAIO S, pentru mai multa autonomie

Seria S, destinata utilizatorilor business are un esign plat, robustete si mobilitate sporita, un nou concept de baterie “smart” care asigura o autonomie de pana la 14 ore, sistem grafic hibrid, pentru echilibru intre performanta si autonomie, functii “Fast Boot” si acces web rapid pentru o productivitate crescuta si o tastatura iluminata.

Sony adauga nou model in seria de business VAIO S: VAIO VPCSB2L de 13,3” (33,7cm), care reuneste trei caracteristici esentiale pentru utilizatorii business: puterea, design-ul si mobilitatea.

Noua serie de notebook-uri VAIO S se diferentiaza printr-un design perfect plat, elegant, integrand materiale care asigura robustetea si greutatea redusa a modelelor. Carcasa notebook-urilor este construita din aliaj de magneziu cu un suport ergonomic pentru palma din aluminiu, iar noua articulatie este ascunsa inteligent in spatele carcasei si nu distrage atentia de la ecran. Grosimea sistemului a fost redusa la mai putin de 2,4cm, iar greutatea este de aproximativ 1,75kg, ideala pentru calatorii.

VAIO VPCSB2L utilizeaza un concept nou de baterie, care permite o autonomie marita, pentru o activitate prelungita zi si noapte. Bateria interna lithiu-polymer asigura suficienta energie pentru o activitate de pana la 8 ore (in modul Stamina). Dar, autonomia poate fi extinsa cu ajutorul bateriei externe, plate, care poate fi incarcata separat, fara a fi conectata la PC. In plus, bateria externa poate fi atasata la PC fara sa fie nevoie de inchiderea sistemului sau deconectarea bateriei interne, sporind autonomia pana la 14 ore.

Noul Sistem Grafic Hibrid Dinamic optimizeaza in mod inteligent performantele grafice in functie de gradul de dificultate al activitatii, comutand automat sau manual intre unitatea Intel integrata si unitatea grafica AMD Radeon™ HD seria 6470M. Avantajul principal al sistemului hibrid este asigurarea permanenta a echilibrului intre performanta si autonomie, fie ca urmariti un film HD fie ca pur si simplu luati notite.

Acoperirea avansata anti-reflexie a ecranului permite vizualizarea documentelor in orice conditii de iluminare. Cu o rezolutie de 1366x768 ecranul panoramic este perfect proportionat pentru afisarea a doua pagini web una langa alta.

Functia Fast Boot optimizeaza secventa de incarcare a sistemului de operare si testele din timpul pornirii, pentru a reduce timpul de pornire al sistemului cu 50%. Functia se dovedeste extrem de utila in situatii in care este nevoie de accesarea rapida a datelor de pe sistem (atunci cand va grabiti spre aeroport de exemplu). In plus, datorita butonului WEB utilizatorii pot accesa, in cateva secunde, un browser rapid de Internet fara a mai incarca sistemul de operare. Ideal pentru verificarea de ultim moment a unor e-mail-uri in holul de la “Plecari”.

Tastatura iluminata cu taste izolate permite tastarea comfortabila zi si noapte. Senzorul de lumina ambianta reduce iluminarea ecranului si porneste iluminarea tastaturii asigurand confortul si cresterea autonomiei atunci cand lumina ambianta e insuficienta.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri