3 / 4

Seria Vaio C, culori intense de vara

Cu un design ce atrage atentia, noile laptop-uri colorate VAIO C de 14” reprezinta o afirmatie puternica de stil si de performanta deopotriva, reunind toate functiile necesare unui notebook PC capabil sa raspunda tuturor cerintelor din activitatea de zi cu zi.

Ultima generatie de notebook-uri VAIO C reprezinta o declaratia de intentie a Sony, care propune o schimbare radicala de directie in ceea ce priveste design-ul notebook-urilor. Culorile propuse reprezinta o selectie dintre cele mai in voga culori ale momentului: portocaliu, rosu si verde in nuante electrizante. Design-ul indraznet directioneaza lumina spre marginea carcasei semi-transparente si creeaza un efect de stralucire intensa.

Pe langa design-ul inovator, portabilitatea si performanta noilor notebook-uri din seria VAIO C transforma orice sarcina de pe ordinea de zi - de la email la editarea prezentarilor - intr-o activitate usoara si placuta.

Ecranul cu contrast puternic VAIO Display de 14” (35,5cm) cu iluminare LED asigura suficient spatiu si confort in vizualizarea imaginilor, navigarea pe internet ori pentru editarea documentelor.

Indiferent de momentul din zi, utilizarea noilor serii VAIO C este usoara si placuta. Tastatura este iluminata automat pentru dactilografierea precisa, rapida si usoara chiar si in conditiile unui mediu ambiental slab iluminat. De asemenea, produsele dispun de un touchpad multigest si un senzor de lumina ambientala care optimizeaza luminozitatea ecranului pentru a crea conditiile optime de vizualizare, pe timp de zi sau seara.

Camera web HD cu tehnologie "Exmor" integrata furnizeaza imagini clare, in detaliu, transformand orice apel video intr-o experienta aproape reala.
Printr-o singura apasare a butonului WEB, pozitionat astfel incat sa fie usor accesibil, notebook-ul devine functional si veti putea naviga pe Internet in numai cateva secunde. Accesarea Internet-ului fara pornirea integrala a sistemului duce la economii de timp care pot fi extrem de pretioase in situatia cand va aflati in deplasare, intr-o cafenea sau in lounge-ul unui aeroport. Butonul ASSIST lanseaza aplicatia VAIO Care, pentru a rezolva problemele notebook-ului VAIO si pentru a-l mentine in conditii optime.

Noua serie VAIO C de 14” beneficiaza de puterea de calcul si capacitatea de stocare necesare pentru satisfacerea preferintelor multimedia sau de uz general din activitatea zilnica. Produsele au instalat sistemul de operare Genuine Windows 7® Home Premium si beneficiaza de procesoarele de ultima generatie Intel® Core™ i3, hard-disk cu capacitate de 500GB si memorie RAM de 4GB pentru multitasking comfortabil.

La capitolul conectivitate, noile produse VAIO C dispun de optiunea Bluetooth® 3.0, patru port-uri USB (un USB 3.0 respectiv trei USB 2.0) si un port HDMI.

Pentru a completa look-ul inedit si aventuros al celor mai noi notebook-uri din gama VAIO C 14”, Sony propune si o colectie intreaga de accesorii colorate al caror design colorat poate completa personalitatea utilizatorului: un mouse wireless cu Bluetooth si o geanta speciala pentru notebook.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri