4 / 5

Oferte turistice

Un sejur de 4 zile la Stockholm prin agentia Stefan Tours costa, potrivit portalului InfoTurism, 429 euro de persoana, cu cazare la hotel Scandic Infra City, de 4 stele, mic dejun inclus.

Cu cea mai mare gradina tropicala indoor din Scandinavia, Scandic Infra City este situat la 15 minute de aeroportul Arlanda si la 20 de minute de centrul orasului Stockholm.

Aici puteti sa faceti cateva cufundari in piscina indoor sau pur si simplu sa gustati din minunata bucatarie suedeza la restaurantul Flavours.

Pachetul include 3 nopti de cazare cu mic dejun si transportul cu avionul direct din Bucuresti, cu taxele incluse, dar nu acopera transferurile de la si catre aeroport sau asigurarea medicala.

Demian Travel ofera o alta varianta, 6 zile la Stockholm la un pret de 385 euro de persoana, cu cazare la Hotel Apple de 3 stele si zbor din Budapesta.

Hotelul Applel & Conference Centre este localizat la numai 5 minute cu masina de centrul orasului. In fata hotelului se afla parcarea privata ce apartine hotelului.
Hotelul dispune de 114 camere single, duble si triple, dotate cu satelit-TV, minibar si baie. Unele dintre camerele hotelului (Golden Apple) sunt dotate cu Plasma TV, DVD/ CD player.

Oferta include: bilet de avion, zbor direct: Budapesta Terminal 1 - Gothenburg City Airport - Budapesta, taxe de aeroport, un bagaj de mana de 10 kg si cazare 6 nopti la hotelul specificat cu micul dejun inclus.

Oferta nu include: asigurare medicala sau alte servicii (muzee, turul ABBA, etc), potrivit InfoTurism.

Agentia Cardinal are o oferta cu zboruri cu avionul din Budapesta, cu compania aeriana low cost WIZZ AIR, zbor direct, de la 80 Euro/ persoana dus intors, din Timisoara, Timisoara - Budapesta - Stockholm cu compania aeriana Malev, de la 205 Euro (taxele de aeroport sunt incluse) sau pe ruta Timisoara - Viena - Stockholm cu compania aeriana Austrian Airlines, de la 214 Euro (taxele de aeroport sunt incluse).

Cazarea la un hotel de 3 stele in centrul orasului va costa de la 45 Euro/ loc in camera dubla, in timp ce la un hotel de 4 stele, preturile incep de la 68 Euro/ loc in camera dubla.

Compania mai ofera cateva variante de tur de oras:
Cu autobuzul: Compania HOP-ON HOP-OFF, bilet valabil 24h, aproximativ 10 Euro/persoana, Compania Panorama, 90 de minute, traduceri in 10 limbi,
Cu vaporul, compania HOP-ON HOP-OFF
Tur de 1h 40 min, sau tur de o ora si 90 min de la 15 Euro/ persoana
Individual, cu ghid in limba romana, aproximativ 205 Euro/ 3 ore.

Sursa foto: www.visitsweden.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri