1 / 6

De ce sa mergi in Normandia?

Destinatia favorita a britanicilor, pentru care deplasarea inseamna doar o calatorie de cateva ore cu feribotul din Portsmouth la Cherbourg sau Caen, Normandia este perfecta pentru familiile care isi doresc o vacanta linistita, fara aglomeratia din aeroporturi, potrivit The Independent.

Cu cei aproape 1.000 de kilometri de coasta si insule cu peisaje superbe, Normandia ofera o varietate de posibile trasee in natura.

In plus, turistii se pot bucura aici de locuri cu puternica incarcatura istorica, sate si orasele de provincie pitoresti si nu in ultimul rand, de mostenirea impresionista a marelui pictor Claude Monet.

Daca mai adaugam si gastronomia spectaculoasa, cu un amestec de influente, arome si texturi, toate servite alaturi de celebrul cidru de mere local, este evident de ce Normandia este o destinatie pentru toate gusturile.

Anul acesta, fostul Ducat de Normandia sarbatoreste 1.100 de ani de la infiintare, ceea ce inseamna multe festivitati si serbari campenesti pentru turistii interesati.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri