5 / 6

Oferte turistice

Avand in vedere ca Normandia este o intreaga regiune, cea mai buna varianta pentru turisti este alegerea unui circuit care sa cuprinda majoritatea obiectivelor din zona. Asta daca nu decideti sa strabateti Normandia in propriul ritm, fara a rezerva oferte in avans.

Agentia Happy Tour ofera o varianta complexa de circuit in Franta, cu cateva zile petrecute in Normandia, cat sa aveti timp sa gustati din bucatele traditionale si sa respirati aerul curat al Canalului Manecii.

Astfel, in perioada 20-27 august puteti merge in circuitul agentiei, care are ca traseu: Paris – Rouen – Caen – Plajele Normandiei – Mont Saint Michel - Blois – Chartres – Paris, la pretul de 755 euro de persoana in camera dubla, cu biletul de avion de la Bucuresti la Paris inclus, 7 nopti cazare la hotel 4 stele cu mic dejun inclus, transfer de la aeroport la hotel si retur, transfer pe traseul programului, dar nu sunt incluse taxele de aeroport (in prezent 125 euro - pot suferi modificari), asigurarea medicala sau intrarile de la muzee, castele, etc.

Dedal Tur ofera o varianta de 10 zile prin Normandia si Bretania, la pretul de 1250 euro de persoana (grupuri de 31 - 39 persoane inscrise), respectiv 1390 euro de persoana (21 - 30 persoane inscrise) cu cazare in unitati de 2 si 3 stele si transport cu avionul, potrivit portalului InfoTurism.

Traseul porneste din Bucuresti catre Beauvais - Dieppe - Fecamp - Etretat - Dieppe - Coasta de Alabastru - Eu - Rouen - - Valea Senei - Pont de Normandie - Honfleur - Deauville - Beaumont en Auge - Caen - Bayeux - Plajele Debarcarii - Caen - Mont Saint Michel - St. Malo - Dinan - Nantes - Angers - Le Mans - Paris - Beauvais – Bucuresti.

Pretul include zborurile Bucuresti –Paris, inclusiv taxe, transport autocar turistic (aer conditionat, scaune rabatabile, instalatie audio-video) pe traseul intern; 9 nopti cazare in camera dubla conform programului; 9 micuri dejun la hotelurile de sejur;3 cine (bauturi neincluse);5 pranzuri (bauturi neincluse);1 croaziera pe Sena, in ziua 9, la Paris.

De asemenea, in pret sunt incluse si intrarile la punctele de vizita marcate ca vizita de interior (Parc des Moutiers; Palais de la Benedictine & degustation; musee de Dieppe; Chateau de EU; Chai de Calvados et degustation; Fromagerie & degustation; Tapisserie de la Reine Mathilde), degustare de produse traditionale (cidru, calvados, branzeturi) in zona Calvados; asistenta unui ghid / insotitor de grup din Romania; ghizi locali in zona Plajelor Debarcarii, a turului de Caen By Night si la Nantes.

Sursa foto: www.fondation-monet.fr

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri