3 / 6

Distractie si educatie pentru copii

Pentru familiile care vor sa-si educe copiii in vacanta, puteti vizita Le Musee du Debarquement, primul muzeu comemorativ al debarcarii din Normandia.

Preturile sunt 7 euro pentru adulti si 5 euro pentru copii (elevi, studenti). Posesorii cardului Normandie Pass au reducere de 1 euro la intrarea in muzeu, potrivit site-ului muzeului. .

Daca doriti o vacanta fara iz de razboi, ii puteti lua pe cei mici intr-o vizita la Parcul Festyland, unde acestia vor avea parte de jocuri distractive dar si educationale si trasee istorice pe intelesul celor mici. Parcul este situat in apropierea orasului Caen.

Iubitorii de arta le pot arata copiiilor casa unde a trait pictorul impresionist Claude Monet, din Giverny, cu atelierul unde acesta a realizat multe din lucrarile sale valoroase.

Fundatia Claude Monet ofera publicului si plimbari in gradina de 1 hectar a artistului, obiectiv turistic in sine, prin frumusetea locului si varietatea plantelor de aici.

Nu trebuie sa ratati nici gradinile zoologice de la Jourques si Hermival-les-Vaux, L’arche feline, singurul parc natural din Europa dedicat in exclusivitate pisicilor de rasa, de la Vascoeuil, sau Alligator Bay, de langa Mont-Saint Michel, unde cei mici pot vedea peste 200 de specimene de reptile mari, potrivit site-ului oficial al turismului din Normandia.

Sursa foto: www.chateau-guillaume-leconquerant.fr

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri