"Domnul preşedinte al Partidului Social Democrat, prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, n-a fost niciodată ales, nu a fost votat direct de oameni (...) Cîrstoiu este eminent probabil în meseria pe care o practică, dar şi eu am o meserie şi mi-am clădit-o în 30 de ani. Eu am fost ales direct (...). I-a făcut proşti inclusiv pe alegătorii şi simpatizanţii mei", a afirmat Cristian Popescu Piedone, miercuri, la Antena 3, după ce Marcel Ciolacu l-a catalogat drept un edil de sector foarte bun, dar care nu poate "coagula" oameni, precum medicul Cătălin Cîrstoiu.

Cristian Popescu Piedone a punctat că doctorul Cătălin Cîrstoiu, cunoscut doar în sfera medicală, este "aruncat" într-o junglă. "Unde sunt oamenii notorii din PSD sau PNL? De ce nu şi-au asumat responsabilitatea? (...) Marcel Ciolacu, care putea să demonstreze că ia şi Capitala şi va lua şi Preşedinţia să tragă şi partidul? (...) Ciucă, de ce nu Rareş Bogdan?", a semnalat edilul Piedone.

El a subliniat că nu renunţă la candidatura pentru fotoliul de edil general al Capitalei.

"Aveţi impresia că 30 de ani am fost vreo păpuşă? (...) În schimb, am deranjat, în decursul timpului, clasa politică, ei sunt efectiv geloşi - pot să spun - pe mine, pentru că ei nu au ce îşi doresc cu milioanele lor de euro băgate în campanii, în site-uri, în publicitate", este de părere Cristian Popescu Piedone.

Medicul Cătălin Cîrstoiu a fost prezentat oficial, miercuri, drept candidat comun al coaliţiei PSD - PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei. Anunţul a fost făcut într-o conferinţă de presă la care Cîrstoiu a participat alături de preşedinţii PSD şi PNL, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă.

"Să îl compar pe domnul doctor cu Piedone? E un primar de sector foarte bun. Atât. Care e perspectiva domnului Piedone? Ce oameni coagulează domnul Piedone, faţă de un profesionist ca doctorul Cîrstoiu? Ce oameni strânge în jurul lui Piedone să dezvolte, să dea viziune acestei Capitale?", a spus Marcel Ciolacu.

Sursa foto: Captura video - Cristian Popescu Piedone / Facebook