El va depune semnăturile miercuri, la ora 16,00, la Biroul Electoral Central.

"Vă mulţumesc tuturor pentru semnături, pentru mesajele de încurajare, pentru toată susţinerea voastră care mi-a dat încredere că SE POATE fără partid, fără gaşcă, fără grupuri de interese. (...) Vă mulţumesc, Oameni care mi-aţi arătat că România este a noastră, a celor de bună-credinţă, a celor ce muncesc, a celor sătui de impostură, de corupţie, de 'speciali', de politică pentru partid, NU pentru români. Românii merită o voce puternică şi onestă în Parlamentul European. Nu renunţ, nu mă dau la o parte, nu mă descurajează şi nu mă intimidează nimic. Alături de VOI am putere şi încrederea că #ReuşimÎmpreună să le stricăm socotelile celor pe care îi încurcă un independent", a scris Vlad Gheorghe, pe Facebook.

La începutul lunii februarie, la puţin timp după ce a demisionat din USR, Vlad Gheorghe preciza că primeşte multe mesaje de susţinere din partea românilor şi că majoritatea se pronunţă în favoarea unei candidaturi independente la alegerile pentru viitorul Parlament European.

"Îmi doresc să duc mai departe proiectele începute deja în cei trei ani de mandat: Procurorul Verde European, standarde unice anticorupţie la nivel european, iniţiativa cetăţenească europeană pentru confiscarea averilor nejustificate. Primesc foarte multe mesaje de susţinere din partea românilor din ţară şi din diaspora şi majoritatea îmi transmit că varianta unei candidaturi independente este cea pe care ar aprecia-o cel mai mult. Cel mai probabil, dezamăgirile recente din partea partidelor, inclusiv USR, au ceva de-a face cu susţinerea acestei variante", a afirmat el.

Sursa foto: Facebook / Vlad Gheorghe