Kaufland România achită cu trei luni în avans impozitele la bugetul statului și bugetele locale, pentru a sprijini eforturile de echilibrare a economiei în această perioadă.

Compania direcționează 69 de milioane lei către bugetul de stat și bugetele locale, reprezentând taxe aferente anului 2020 și impozit pe profit pentru trimestrul întâi al anului financiar (martie-mai).

Astfel, suma este plătită în două tranşe, respectiv: taxe locale în valoare de aproximativ 31 milioane lei - plătită pe 25 martie 2020, mai devreme cu aproximativ trei luni faţă de termenul limită de 30 iunie 2020; impozit pe profit aferent trimestrului I din anul financiar în curs (martie - mai), în valoare de aproximativ 38 milioane lei, în această săptămână, tot cu aproximativ trei luni faţă de termenul limită 25 iunie 2020.

"Înţelegem nevoia de a acţiona urgent şi ne reorganizăm priorităţile, cu un salt extraordinar pe care îl facem acum, pentru a fi alături de economia României, în lupta cu fenomenul care a pus stăpânire pe o lume întreagă. Vom suporta această perioadă dificilă alături de stat, la rândul nostru, pentru că este esenţial acum să fim solidari. Să fim împreună contează acum mai mult ca oricând", susţine Marco Hößl, CEO Kaufland România.

Kaufland se află printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în opt ţări, 132.000 de angajaţi şi o reţea de 127 de magazine, în România.

În ultimele două săptămâni, Kaufland s-a implicat și cu demersuri care au răspuns la cele mai acute nevoi ale comunității.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri