Care este impactul donatorilor în criza COVID-19? Companii și ONG-uri răspund la conferința online CSR-GROWING RESPONSIBLE

CSR-GROWING RESPONSIBLE - Impactul donatorilor în perioada pandemiei este conferința online organizată de wall-street.ro, unde vom dezbate efectele pe care le-a avut și continuă să le aibă implicarea mediului de business și a ONG-urilor în criza sanitară cauzată de pandemia de COVID-19, în România.

CSR-GROWING RESPONSIBLE - Impactul donatorilor în perioada pandemiei, ediția online, este evenimentul care aduce la masa discuțiilor ONG-urile și companiile care s-au implicat în societatea românească de la debutul pandemiei de Covid-19. Înscrie-te AICI la ediția care va avea loc pe 9 mai, de la ora 12:00.

Primii speakeri confirmați la ediția de anul acesta sunt Angela Galeta – directoarea Fundației Vodafone România, Mirela Nemțanu – directoarea HOSPICE Casa Speranței, Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu – fondatoarele Asociației Dăruiește Viață, Melania Medeleanu – membru fondator al Asociației Zi de Bine și Vlad Mixich, coordonator al Observatorului Român de Sănătate.

Împreună vom vorbi despre relația dintre companii, ONG-uri și autorități. Vom dezbate importanța CSR-ul pentru societatea românească și impactul pe care inițiativele companiilor și ale ONG-urilor îl au atât asupra autorităților și a sistemului medical, cât și asupra comunităților vulnerabile.

Vom discuta cu reprezentanții celor mai active ONG-uri din țară, care ne vor oferi informații de la firul ierbii despre comunitățile pe care le-au ajutat, despre strângerile de fonduri din ultimele luni, despre problemele pe care le-au întâmpinat în ultima perioadă, urmând să dezbatem soluțiile propuse.

Citeste si:
CSR Growing Responsible: Companiile și ONG-urile salvatoare
Conferința CSR Growing...

De asemenea, vom afla care au fost cauzele în care au investit companiile în această perioadă dificilă, ce vulnerabilități au identificat, unde au întins o mână de ajutor și care au fost rezultatele.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Telefoanele de serviciu: ce trebuie să luați în calcul înainte de a alege oferta
Setari Cookie-uri