Sorin si Mihai vor fi prezenti la ecomTEAM 2018, atat pe data de 28, cat si pe 29, cand vor sustine un workshop pe zona de Search Engine Optimisation. Nu rata oportunitatea de a invata cum sa segmentezi traficul in functie de cautarile brand si non-brand, cum sa faci campanii eficiente, dar si cum sa poti face anumite optimizari la site fara ajutorul unui programator.

Romanii incep sa inteleaga ce inseamna SEO. "Daca acum cativa ani clientii veneau si ne spuneau, aproape invariabil, ca vor sa fie pe primele locuri in Google pe anumite cautari, acum au inceput sa inteleaga ca SEO este mult mai mult de atat. Prin SEO ai ca obiectiv atingerea unei audiente, pe topic-uri relevante deci nu doar pe anumite cuvinte cheie, este important sa ai vizibilitate", spune Mihai Vinatoru.

Afla din interviul video CAND este indicat sa apelezi la o companie terta de SEO, de ce este mai bine sa externalizezi aceste operatiuni dar si cand NU ar fi indicat sa apelezi la un astfel de serviciu. Vino la ecomTEAM pentru a afla raspunsurile oricaror intrebari pe acest segment, de la specialisti din piata.