In noul magazin din Arad clientii vor gasi o gama de peste 10.000 de produse, dar si oferte special pregatite pentru lansare, care includ reduceri de pana la 60% la sute de produse. Promotiile existente in magazin cu ocazia deschiderii vor fi valabile in perioada 30 ianuarie – 5 februarie 2020, in limita stocului disponibil.

Pentru a marca inaugurarea celui mai mare centru de servicii ALTEX din Romania, retailer-ul il va avea ca invitat special la deschiderea oficiala pe cel mai cunoscut portar roman din toate timpurile, Helmut Duckadam. Pe 30 ianuarie, intre orele 14:00 – 16:00, toti cei care vor trece pragul noului magazin ALTEX vor avea ocazia sa il cunoasca si sa se fotografieze alaturi de marele portar.

„Arad este un oras in plina dezvoltare, tocmai de aceea am ales sa deschidem cel mai mare magazin electro-IT din reteaua noastra aici si sa raspundem unei cereri in crestere. Gama larga de produse, ofertele pe care le punem la dispozitie, serviciile de consiliere din partea expertilor nostri sunt toate elemente care ne-au asigurat si continua sa ne asigure un avantaj competitiv si ne ajuta sa oferim clientilor o experienta de cumparare placuta si eficienta”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial ALTEX.

Noul centru de servicii se afla pe Calea Radnei nr. 294 si va functiona de luni pana sambata intre orele 09:00 – 21:00 si duminica intre orele 09:00 – 20:00. ALTEX garanteaza „Cel mai mic pret din Romania!”, prin serviciul „de 2X diferenta”, prin intermediul caruia clientii care vor gasi produsele din gama companiei la preturi mai mici la alti retaileri specializati, atat online cat si offline, vor primi de doua ori diferenta. Altex ofera clientilor o gama extinsa de produse si servicii foarte utile, cum ar fi: rezerva online ridica in magazin, servicii de finantare flexibile, extragarantii, livrare la domiciliu, service, retur oriunde, buy-back, consultanta de specialitate.