Atu Tech va fi prezentă la ecomTEAM, evenimentul anului în eCommerce. Nu rata oferta 1 + 1 gratuit!

Investiții importante vor merge și către implementarea de soluții pentru eficientizarea timpilor de împachetare și pregătire a coletelor, de soluționare a problemelor de service și gestionarea apelurilor în relația cu clienții.

„În 2019 am dublat stocurile de produse din portofoliul Atu Tech, iar anul acesta le vom majora cu 50%, pentru a reduce și mai mult timpii de livrare rapidă a comenzilor, să putem oferi clienților prețuri mai bune, la un portofoliu diversificat de produse, dar și pentru a acoperiri cererea din piață”, spune Sorin Felea, director Atu Tech (a2t.ro).

Decizia de a majora stocurile generează o diversitate mai mare pe categorii precum: supraveghere video și accesorii CCTV, sisteme de alarme, automatizări de porți batante și culisante și sisteme de control acces.

„Căutăm în permanență cei mai buni furnizori, care să fie preocupați să aibă în portofoliu ultimele tehnologii și produse disponibile din domeniul nostru de activitate. Ne dorim parteneri cu o viziune asemănătoare cu a noastră, care să fie dispuși să ia măsurile necesare pentru a putea oferi produse performante, în tendințe, cu un raport corect calitate-preț. Ne dorim furnizori mari, internaționali, cu departamente mari de dezvoltare care investesc în cele mai bune soluții de securitate”, mai spune Sorin Felea.

Atu Tech a înregistrat anul trecut vânzări de 43 de milioane de lei (9 milioane de euro), în creștere cu 37% față de anul anterior și estimează pentru 2020 o creștere a business-ului de 20%.