Este și cazul Sky Restaurant, unul dintre cele mai cunoscute restaurante fine dining din Timișoara, care alături de alte restaurante, s-a adaptat noilor măsuri, respectând cu strictețe normele impuse.

Începând cu această săptămână Restaurant Sky va accepta comenzi și va livra prin serviciile de livrare ale platformele Tazz by eMag, Glovo și Food Panda. Prețurile pentru combinațiile meniurilor de tip gourmet, meniuri de tipul business lunch sau meniuri pentru cină, încep de la 38 de lei și pot ajunge, pentru meniurile de tip fine-dining, până la 100 de lei. Pentru cei care doresc să sărbătorească în familie sau între prieteni, prețurile poate atinge suma de 300 – 400 de lei.

"Ambalajele vor fi sterilizate, iar în bucătărie accesul este limitat bucătarului care trebuie să respecte strict procedurile standard de siguranță. Alimentele sunt achiziționate de la producătorii locali”, a declarat Mihaela Gagea, proprietarul Sky Restaurant.

Restaurantul rămâne în continuare deschis, cu un program de la ora 12.00 – 00.00. Clienții Sky Restaurant au rezervate în fiecare seară, după ora 18.00, locuri de parcare în fața clădirii City Business Centre.