În era în care sistemele de retail clasice devin din ce în ce mai puțin atrăgătoare pentru consumatori, trend-ul care pare a fi urmat este unul cu atât mai evident, iar pentru a veni în sprijinul acestora, trebuie să ne orientăm către un singur element esențial: tehnologia.

Evenimentul „SmartBusiness - inovarea pieței de e-commerce și retail prin tehnologie” își propune să-ți prezinte care sunt atât problemele cu care se confruntă aceste industrii, cât și principalele noi soluții care impulsionează transformarea digitală.

Acesta se va desfășura în format fizic la Iași, la Hotel Ramada și se va transmite online în platforma de evenimente IC Events.

Te poți înscrie online AICI, iar dacă ești interesat să participi fizic la eveniment, deplasându-te la Hotelul Ramada din Iași, trimite-ne un email la hello@ic.events

Înscriindu-te gratuit la eveniment pe platforma IC Events,vei afla de la specialiștii prezenți modul în care funcționează SmartBusiness, platforma inovatoare de automatizare pe bază de informații comportamentale a proceselor de business.

Platforma SmartBusiness este implementată de către WEBMAGNAT SRL în calitate de solicitant(lider de parteneriat) și realizată în parteneriat cu ICEBERG PLUS SRL, în calitate de partener.

Vei avea ocazia în cadrul evenimentului să interacționezi cu reprezentații celor două companii, Delian Coroama, owner WEBMAGNAT, și Ionuț Țața, CEO ICEBERG, fiind doi dintre specialiștii care vor urca pe scenă.

SmartBusiness: principalele teme de discuție din cadrul evenimentului

Evenimentul va avea loc pe 24 mai și te poți înscrie gratuit AICI. Specialiștii prezenți pe scena evenimentului vor pune accent pe principalele teme de interes din industrie, cu scopul de a oferi audienței răspunsurile necesare pentru provocările cu care se confruntă.

Teme de discuție:

  • Necesitatea sistemelor de recomandare pentru industria de e-commerce.
  • Noua eră a retailului de masă.
  • Noile tendințe din e-commerce și retailul clasic.

Înscrie-te gratuit la eveniment și profită de toate funcționalitățile IC Events:

  • participanții pot urmări transmiterea în direct a evenimentului în zona de Livestream
  • participanții pot vizita zona expo și standurile virtuale ale partenerilor
  • participanții pot discuta sau adresa întrebări speakerilor în zona de chat public
  • participanții pot schimba cărți de vizită virtuale pe care le vor primi pe email și pot discuta pe chat direct cu alți participanți în zona de Networking