Peste un milion de români cumpără anual produse cosmetice de la eMAG, dintre care 30% revin lunar, iar lansarea noului spațiu de shopping vine ca răspuns la creșterea interesului consumatorilor pentru produsele multifuncționale care pot fi folosite de întreaga familie.

Totodată, potrivit firmei de cercetare de piață Cegedim, în prima jumătate a acestui an, piața produselor dermato-cosmetice a crescut cu peste 32% din punctul de vedere al vânzărilor, iar din punctul de vedere al volumelor cu 20%.

Pe 21 și 22 septembrie, în cadrul evenimentului ecomTEAM, care are loc la hotelul Qosmo din Brașov, organizăm un maraton al interviurilor video dedicat magazinelor online. Avem deja o serie de magazine online înscrise în proiect și te așteptăm și pe tine pentru a lua parte la Maratonul interviurilor din e-commerce. Detalii despre înscriere și beneficiile de care vei avea parte găseși AICI.

„Consumatorii se arată tot mai preocupați de sănătate și îngrijire personală și au devenit tot mai informați cu privire la caracteristicile produselor dermato-cosmetice de calitate. Am observat astfel o creștere a interesului pentru produsele aflate la intersecția dintre frumusețe și sănătate, care pot fi folosite de întreaga familie(...) Am simplificat astfel căutarea și am extins, în același timp, oferta la peste 3.000 de produse cu aportul unor branduri de top din industrie, dar și cu sprijinul partenerilor noștri din Marketplace,” a declarat Stejara Pircan, Senior VP eMAG România.

ecomTEAM reprezintă un adevărat teambuilding al e-commerce-ului românesc. În ediția din acest an ne concentrăm atât pe tehnicile necesare pentru dezvoltarea magazinelor online la nivel local, cât și pentru extinderea lor la nivel internațional.

Președintele și cofondatorul Ecommerce Europe, Wijnand Jongen sau Filip Susfal, Business Development Specialist Allegro, cel mai mare magazin online din Polonia, sunt printre speakerii de top confirmați la ediția din acest an, ce se va desfășura la Qosmo Hotel din Brașov. Peste 20 de speakeri sunt confirmați deja și lista va continua să fie actualizată cu noi nume în perioada următoare. Găsești lista completă AICI.