Academia de Robotică: Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să devii francizat

Școlile și academiile care se dezvoltă în sistem de franciză încep să devină tot mai populare și în țara noastră, fiind o metodă rapidă și avantajoasă de a dezvolta o afacere. Vestea bună este că nu trebuie să știi programare sau să fi avut o experiență în acest domeniu pentru a-ți deschide o astfel de franciză. Sistemul de franciză este conceput în așa fel încât să nu fie necesară expertiză în sectorul IT, însă cei de la Academia de Robotică vor dori să afle de la tine ce te motivează să deschizi o afacere în domeniul educației.

Valoarea investiţiei într-o franciză Academia de Robotică (ce include taxa de intrare în franciză, echipamentele, precum și bugetul alocat pentru marketing) începe de la 12.000 euro, și poate varia în funcție de mărimea oraşului în care vrei să deschizi unitatea. Recuperarea investiției se poate face după șase luni de activitate.

Dacă vrei să devii francizat Academia de Robotică este necesar să completezi înainte de toate formularul de pe site-ul oficial în care îți vei completă datele personale (nume, prenume, e-mail, oraș), dar și care este bugetul de care dispui pentru a deschide franciza și data la care ai în plan să o inaugurezi.

Urmează apoi o secțiune în care vei povești mai multe despre tine și despre experiența ta anterioară, dar și despre motivele care te-au adus în fața decizie de a investi într-o franciză Academia de Robotică. În procesul de selecție, un avantaj clar îl vor avea persoanele care sunt preocupate de educația copiilor și care pun umărul în mod activ la schimbarea comunităților din care fac parte.

Retail jobs

De asemenea, Academia de Robotică se află în căutare de persoane organizate, cu spirit antreprenorial, cu disponibilitate pentru administrarea centrului pe care îl va gestiona comunicând atent cu cei din jur.

Citește și: Afacere în educație, în sistem de franciză. Cu câți bani deschizi o școală de programare MindHub pentru copii

Ce cursuri oferă Academia de Robotică

  • Robotică (junior) pentru copii cu vârste cuprinse între 4-6 ani
  • Robotică Robocoders 6-9 ani
  • IT start 5-7 ani
  • IT & Programare 8-12 ani
  • Robotică Roboinventors 9-12 ani
  • Robotică PRO 10-14 ani
  • Scratch Game Design 8 - 12 ani
  • Grafică și Design 3D 9-12 ani
  • App Lab 10-14 ani

Cursuri pentru copii costă între 240-290 de lei. Academia de Robotică are în prezent 6 centre deschise, patru în București, unul în Constanța și unul în Buzău.

Citeste si:
MindHub organizează tabere de vară pentru copiii care vor să învețe...
MindHub organizează tabere de...
Sursa foto: Shutterstock