Generațiile mai noi de părinți au devenit tot mai conștiente de necesitatea dezvoltării timpurii a copiilor lor, motiv pentru care îi duc de mici să încerce tot felul de activități care să-i ajute să se formeze. Mulți aleg să-i ducă pe cei mici la școli de programare, conștienți fiind de faptul că IT-ul, robotica și programarea sunt de viitor și vor deveni domenii tot mai căutate. Academia de Robotică a mizat pe acest acest lucru și a decis să se dezvolte în franciză. Iată ce trebuie să faci dacă vrei să-ți deschizi o școală de programare pentru copii, sub acest brand.

Academia de Robotică: Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să devii francizat

Școlile și academiile care se dezvoltă în sistem de franciză încep să devină tot mai populare și în țara noastră, fiind o metodă rapidă și avantajoasă de a dezvolta o afacere. Vestea bună este că nu trebuie să știi programare sau să fi avut o experiență în acest domeniu pentru a-ți deschide o astfel de franciză. Sistemul de franciză este conceput în așa fel încât să nu fie necesară expertiză în sectorul IT, însă cei de la Academia de Robotică vor dori să afle de la tine ce te motivează să deschizi o afacere în domeniul educației.

Valoarea investiţiei într-o franciză Academia de Robotică (ce include taxa de intrare în franciză, echipamentele, precum și bugetul alocat pentru marketing) începe de la 12.000 euro, și poate varia în funcție de mărimea oraşului în care vrei să deschizi unitatea. Recuperarea investiției se poate face după șase luni de activitate.

Dacă vrei să devii francizat Academia de Robotică este necesar să completezi înainte de toate formularul de pe site-ul oficial în care îți vei completă datele personale (nume, prenume, e-mail, oraș), dar și care este bugetul de care dispui pentru a deschide franciza și data la care ai în plan să o inaugurezi.

Urmează apoi o secțiune în care vei povești mai multe despre tine și despre experiența ta anterioară, dar și despre motivele care te-au adus în fața decizie de a investi într-o franciză Academia de Robotică. În procesul de selecție, un avantaj clar îl vor avea persoanele care sunt preocupate de educația copiilor și care pun umărul în mod activ la schimbarea comunităților din care fac parte.

De asemenea, Academia de Robotică se află în căutare de persoane organizate, cu spirit antreprenorial, cu disponibilitate pentru administrarea centrului pe care îl va gestiona comunicând atent cu cei din jur.

Citește și: Afacere în educație, în sistem de franciză. Cu câți bani deschizi o școală de programare MindHub pentru copii

Ce cursuri oferă Academia de Robotică

  • Robotică (junior) pentru copii cu vârste cuprinse între 4-6 ani
  • Robotică Robocoders 6-9 ani
  • IT start 5-7 ani
  • IT & Programare 8-12 ani
  • Robotică Roboinventors 9-12 ani
  • Robotică PRO 10-14 ani
  • Scratch Game Design 8 - 12 ani
  • Grafică și Design 3D 9-12 ani
  • App Lab 10-14 ani

Cursuri pentru copii costă între 240-290 de lei. Academia de Robotică are în prezent 6 centre deschise, patru în București, unul în Constanța și unul în Buzău.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri