Daca 2018 este Anul Centenarului, finalul anului viitor va marca un alt moment important in istoria post-comunista a Romaniei. Se vor implini 30 de ani de la caderea Republicii Socialiste, dar si trei decenii de capitalism modern. In acest context, wall-street.ro lanseaza proiectul anual de brand "30 de ani de capitalism", care va premia in Gala cu acelasi nume, din noiembrie 2019, companiile si personalitatile care au contribuit decisiv in cele trei decenii la instaurarea capitalismului in Romania.

La aceasta aniversare a economiei de piata, redactorii wall-street.ro vor identifica companiile si personalitatile care au contribuit decisiv in cele trei decenii la instaurarea capitalismului in Romania, prin puterea exemplului sau prin actiuni concrete de sustinere a mediului de business.

Astfel, pe parcursul urmatorului an, wall-street.ro va evalua progresele facute de Romania, in toate industriile importante, in cei 30 de ani de capitalism. De la sectorul medical si pana la cel financiar, numeroase dezvoltari au schimbat la fata Romania, iar capitalul privat a accelerat semnificativ transformarea in bine a economiei si societatii.

"Daca anul 2018 a stat sub semnul Centenarului, in 2019 o sa ne concentram pe analiza obiectiva si la rece a celor 3 decenii de capitalism care au schimbat fata Romaniei. Desi multi dintre noi avem tendinta sa criticam, sa spunem permanent ca Romania nu a evoluat si chiar daca suntem departe de tarile dezvoltate din multe puncte de vedere, privind in urma, in ultimii 30 de ani s-au produs foarte multe schimbari. Tocmai de aceea am gandit acest proiect complex, pe toate palierele, de la content la evenimente, de la video la social media si new media. Vom incerca sa surprindem din cat mai multe perspective, prin filtrul nostru de jurnalisti si prin ochii intervievatilor si partenerilor de dialog, transformarea Romaniei. Vom pune pe tapet ce am facut bine, ce am fi putut face mai bine si, mai ales, ce ar trebui sa facem in urmatorii 30 de ani ca atunci cand vom trage din nou linie concluziile sa fie si mai imbucuratoare", a declarat Diana Cretu, redactor sef wall-street.ro.

Proiectul va include reportaje in tara, materiale video, articole, live-uri pe Facebook, infografice si harti interactive pe fiecare industrie analizata de jurnalistii wall-street.ro.

Tragem linie la Gala Wall-Street "30 de ani de capitalism"!

La finalul anului viitor, Gala Wall-Street.ro va incununa un an de analize, materiale, reportaje si interviuri cu cele mai importante companii care au schimbat in mod real societatea romaneasca, iar cei mai importanti jucatori cu impact masiv in societate si economie vor fi premiati de catre un juriu profesionist in cadrul evenimentului din noiembrie.

Printre juratii care au confirmat deja demersul de a juriza Gala "30 de ani de capitalism" se numara:

  • Ciprian Paltineanu, angel investor si mentor
  • Florin Jianu, presedinte CNIPMMR
  • Dorin Bodea, general manager Result Development
  • Marcel Vulpoi, fondator si director general Vulpoi & Toader Management
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri