Khaled El Solh s-a alaturat Caroli Foods Group in urma cu 19 ani si s-a ocupat de marketing si business development pana in 2010, cand a devenit membru in board. Ulterior a devenit CEO in 2011, pozitie pe care a mentinut-o si dupa ce compania a fost integral vanduta grupului mexican Sigma Alimentos in 2017.

Roxana Manolescu, succesoarea lui El Solh la conducerea companiei, are peste 20 de ani de experienta in economie si finante, timp in care si-a dezvoltat vaste abilitati de leadership prin conducerea unor echipe si proiecte diverse. Roxana Manolescu s-a alaturat echipei Caroli in anul 2007 si, in rolul de CFO, a contribuit semnificativ la dezvoltarea si performanta companiei pe piata.

„Ca CFO am avut privilegiul sa urmaresc si sa contribui la cresterea business-ului. Prin inovatie, branduri si produse iubite de consumatori si investitii in tehnologii de top am sustinut adaptarea constanta la cerintele pietei, construind astfel un renume la nivel national si international. Sunt recunoscatoare pentru rolul strategic care mi-a fost oferit odata cu noua functie de CEO, de a duce mai departe misiunea companiei pentru Europa de Est. Cred cu tarie ca motorul acestei companii sunt oamenii: prin pasiune, daruire si profesionalism acestia sustin reusitele si dezvoltarea companiei in continuare”, a declarat Roxana Manolescu

Caroli Foods Group este lider pe piata din Romania, atat in valoare, cat si in volum si totodata unul dintre cei mai de succes producatori de carne din Europa de Sud-Est. Datorita produselor de inalta calitate si gustului aparte al produselor, foarte bine adaptate la preferintele consumatorilor, marcile din portofoliul Caroli Foods sunt plasate in topul preferintelor consumatorilor.

Compania a luat nastere in Romania in 1994 si, de la infiintare si pana in prezent, a oferit produse alimentare de calitate pentru toate tipurile de consumatori. Portofoliul Caroli include in prezent cinci marci: Caroli, Campofrio, Sissi, Maestro si Primo, oferind peste 200 de produse alimentare in total. Grupul opereaza o fabrica in Pitesti si detine depozite in intreaga tara, avand o flota auto cu peste 350 de vehicule si o ampla retea de distributie.

Sigma este o companie multinationala, lider in industria alimentara refrigerata, specializata pe productia, comercializarea si distributia de produse alimentare de calitate, inclusiv carne preparata si conservata, branza, iaurt si alte alimente refrigerate si congelate. Grupul Sigma are o cifra de afaceri de 6,3 miliarde de dolari si peste 45 000 de angajati in 70 de fabrici, 208 de centre de distributie si peste 640 000 de puncte de vanzare. In 2018, volumul total al productiei companiei a depasit 1,7 milioane de tone. Sigma opereaza in 18 tari din cele patru regiuni cheie: Mexic, Europa, Statele Unite si America Latina.