Auchan Retail Romania a deschis astazi al doilea magazin pe formatul supermarket, in centrul comercial Liberty Center din Bucuresti. Noul supermarket are o suprafata de 2.500 metri patrati, ofera 14.000 de produse alimentare si nealimentare si este cel mai mare supermarket din Romania.


Auchan Liberty beneficiaza atat de case clasice cat si de 6 case inteligente – self-checkout – unde clientii scaneaza si platesc singuri, precum si de o serie de servicii suplimentare si o parcare subterana cu 600 de locuri. Orarul de functionare a magazinului este de la 8:00 la 22:00, de luni pana duminica.

Noul supermarket Auchan se distinge printr-o foarte buna acoperire a nevoilor alimentare ale clientilor, propunand raioane largi si moderne atat cu produse proaspete (carmangerie, pescarie, gastronomie, brutarie, mezeluri si branzeturi, lactate, ready to eat, ready to cook, piata Auchan, etc.) cat si cu produse de bacanie (dulciuri, sarate), respectiv sucuri naturale si alte bauturi nealcoolice sau alcoolice.

Astfel, carmangeria se remarca printr-o gama variata si bogata de produse din productie proprie romaneasca, plus o larga varietate de produse cu specific international. Raionul de pescarie propune clientilor principalele tipuri de peste proaspat si zeci de specialitati. Universul gastronomic „La masa @ Auchan” reuneste feluri de mancare variate si proaspat gatite de bucatarii nostri, produse de grill, garnituri, salate dar si sandwich-uri si produse de cofetarie, patiserie si panificatie, proaspat coapte. Piata Auchan aduce in fiecare zi o varietate de fructe si legume atent alese, proaspete si de sezon de la producatorii romani dar si specialitati exotice!

Raionul bio si alimentatie speciala este foarte bine reprezentant in supermarket, Auchan punand, ca de obicei, un accent deosebit pe tot ceea ce inseamna alimentatie sanatoasa, in toate universurile de produse.

Gamele de produse sunt completate cu universurile nealimentare, unde, la nivel de specialist, se disting raioanele de ingrijire si frumusete personala si cel de spalare si intretinere casa. Nu in ultimul rand, Auchan aduce in Liberty si un vast raion de produse pentru prietenii mai mici ai omului - animalele de companie.

Prin deschiderea Auchan Liberty, reteaua magazinelor sub marca Auchan a ajuns la 35 de puncte de vanzare, din care 33 hipermarketuri si 2 supermarketuri. Ea este completata de cele 24 magazine de proximitate MyAuchan, din care 15 in statiile Petrom in cadrul parteneriatului cu OMV Petrom si 9 stand alone. De asemenea, Auchan Retail Romania opereaza si cateva concepte comerciale specializate: INEXTENSO - textile, Drogheria Auchan – parafarmacie si LillaPois – ingrijire si frumusete.

u peste 280.000 m2 suprafata neta de vanzare, peste 10.000 de angajati, o cifra de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro, propune celor circa 5 milioane de locuitori din orasele in care sunt prezente magazinele Auchan un comert modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse si un concept de discount generalizat, cu toate preturile mici, permanent. Pe www.auchan.ro Auchan prezinta clientilor peste 25.000 de produse disponibile in magazine si ofera serviciul de Click&Collect dar si livrare la domiciliu pentru peste 15.000 de produse. In acelasi timp, opereaza website-urile dedicate activitatilor de gastronomie tip restaurant - lamasa.auchan.ro, de florarie - florarie.auchan.ro si cel al Lillapois, magazin specializat in machiaj, parfumerie, ingrijire personala si ingrijirea casei – www.lillapois.ro.

Liberty Center a fost primul centru comercial modern deschis in sud-vestul Bucurestiului si este situat la doar 2 km fata de Piata Unirii. Mall-ul acopera un spatiu comercial de aproximativ 27.300 metri patrati si beneficiaza de peste 600 de locuri de parcare subterane. Printre chiriasii-ancora se numara Happy Cinema, Altex, INEXTENSO, Kik, Deichmann, Sephora, Steilmann, CCC, KFC, McDonalds, Spring Time, Colin’s, Stay Fit etc. Gradul de ocupare a centrului comercial in baza contractelor semnate este de 88%. Aproximativ 2.000 mp sunt in curs de amenajare, urmand ca magazinele sa fie operationale pana la sfarsitul anului. Managementul Liberty Center este gestionat de compania JLL Romania incepand din noiembrie 2016.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri