Magazinul detine o suprafata totala de 1,480 mp si 350 de metri alocati terenului de test cu acces gratuit, oferind mai mult de 5,000 de articole si echipamente, destinate practicarii a peste 60 de sporturi. Prin intreaga oferta, Decathlon Satu Mare vine in intampinarea nevoilor si preferintelor comunitatii locale in materie de sport, de la fitness, la alergare, ciclism, fotbal, tenis, schi sau snowboard.

Prezenta Decathlon pe suprafete mici, ca puncte complementare magazinelor existente, face parte din noua strategie a companiei, alaturi de prezenta pe suprafete mari ale magazinelor fizice deja deschise in Romania. Aceste formate de vanzare vor incuraja livrarea online si vor constitui puncte de comercializare ale articolelor Decathlon, fiind amplasate in zone de proximitate, cu densitate si trafic ridicate, dar si aproape de zone de practica sportiva sau cladiri de birouri.

„Decizia de a deschide urmatorul nostru magazin in Satu Mare a venit natural, deoarece Decathlon nu era prezent in zona de Nord-Vest a tarii. Comunitatea locala si-a dorit ca Decathlon sa ajunga aici, iar acest lucru s-a vazut prin multitudinea solicitarilor pe care le-am primit in mediul online. Ne-am dorit sa le fim cat mai aproape clientilor nostri sportivi din Satu Mare si, implicit, celor din zonele invecinate, cu un nou magazin ce respecta formatul unic al tuturor unitatilor noastre - Regasirea tuturor sporturilor sub acelasi acoperis. In magazinele noastre, clientii pot gasi produse si echipamente pentru o varietate de sporturi, astfel ne ducem mai departe misiunea de a face sportul cat mai accesibil tuturor, pentru ca un numar tot mai mare de romani sa integreze activitatea fizica in rutina lor zilnica”, a spus Alex Domsa, Director de expansiune Decathlon Romania.

Magazinul Decathlon pune la dispozitia comunitatii iubitorilor de sport din Satu Mare si o serie de servicii aditionale, pentru a facilita si a imbunatati experienta de cumparare. Serviciul Borna Plus le permite cumparatorilor sa acceseze online toata gama de produse si sa plaseze o comanda folosind bornele din magazin, beneficiind de gratuitate la livrare, indiferent de valoarea comenzii. Prin serviciul Click & Collect, doritorii pot plasa comenzi online, cu alegerea modalitatii de livrare - la domiciliu, la locul de munca sau livrare gratuita in magazin. Nu in ultimul rand, Decathlon sta la dispozitia clientilor cu serviciul atelier, pentru intretinerea si ingrijirea echipamentelor sportive.

In Satu Mare, Decathlon a deschis cel de-al treilea magazin din acest an, dupa cele din Bistrita si Deva, dar si dupa extinderea magazinului din Cluj-Napoca, locul de unde satmarenii obisnuiau, pana in prezent, sa isi achizitioneze produsele si echipamentele necesare practicarii sportului. Inaugurarea din 3 octombrie a magazinului a fost realizata in prezenta oficialitatilor locale, a unor sportivi si reprezentanti ai cluburilor sportive din Satu Mare, a reprezentantilor mass-media, cat si a iubitorilor de sport din comunitatea locala.

Decathlon ofera iubitorilor de sport articole si echipamente sportive conform celor mai inalte standarde de calitate si inovatie din domeniu. Magazinul include produse apartinand marcilor proprii, precum: Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji, cu un raport excelent calitate - pret.

La nivel national, Decathlon reuneste peste 1200 de colaboratori, intr-o retea de 26 de magazine, la care se adauga platforma online. Decathlon comercializeaza si articole cu eticheta Fabricat in Romania, produsele fabricate in cele 3 unitati de productie din tara: Bucuresti, Timisoara si Resita. In cadrul acestora sunt produse echipamente sportive marca proprie pentru drumetii montane si trekking, precum incaltaminte, dar si articole textile pentru ciclism si biciclete pentru adulti si copii.