Selgros Cash&Carry Romania, unul dintre jucatorii de pe piata de retail autohtona, a deschis vineri, 29 noiembrie 2019, cel de-al 23-lea magazin, la Baia Mare, anunta compania printr-un comunicat de presa.

Magazinul Selgros din Baia Mare are o suprafata de 6.000 de metri patrati. Formatul Standard al magazinelor Selgros este de 10.000 mp, iar cele trei magazine cu format compact au o suprafata de 4.000 mp. Zona de produse alimentare din Selgros Baia Mare este comparabila, ca suprafata si sortimentatie, cu cea a formatelor Standard.

Magazinul integreaza si conceptul de restaurant in-store, Selgros Bistro si rotiseria Pauza Mica, regasita in toate magazinele Selgros.

Selgros Bistro din Baia Mare este a doua unitate de acest tip, proiectul pilot fiind lansat la Selgros Brasov anul trecut.

Magazinul Selgros din Baia Mare se afla pe Bulevardul Bucuresti nr. 102. Programul de lucru este intre orele 7:00 si 22:00, de luni pana sambata inclusiv, iar duminica, intre 8:00 si 21:00.

Legitimatiile de client Selgros - persoane fizice si juridice - se elibereaza pe loc, pe baza actelor, la biroul de Relatii Clienti, situat la intrarea in magazin.

Selgros Cash&Carry Romania si-a inceput activitatea pe piata locala in 2001, iar in prezent detine 23 de magazine in Bucuresti, Brasov, Iasi, Targu Mures, Oradea, Cluj, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Braila, Arad, Suceava, Alba-Iulia, Bistrita, Baia Mare si Constanta. Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare retea cash&carry si comert B2B din Europa, cu operatiuni in Elvetia, Franta, Germania, Austria, Polonia, Romania si Rusia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri