Noul format de magazin a fost deja introdus pe piata din Germania si Polonia si presupune o structura mai prietenoasa si o expunere a produselor mai accesibila pentru clienti.

Redeschiderea magazinului este programata pentru inceputul lunii septembrie.

Selgros continua, prin acest proiect, procesul de modernizare a celor 19 magazine pe care lantul cash & carry le detine in Romania.

"Pentru celelalte magazine s-au investit aproximativ 2 mil. euro, la fiecare locatie. In Iasi, investitia este mult mai mare, deoarece conceptul si designul implementat acolo este complet nou", au spus oficialii companiei.

Citeste si:

Noul design al magazinului Selgros din Iasi va acorda spatii mai generoase categoriilor de marfa care inregistreaza volumele semnificative de vanzari: bauturi, dulciuri, alimente de baza si detergenti. Conceptul inovativ presupune, totodata, spatii specializate pentru categoriile de produse alimentare de nisa, cum sunt articolele ecologice/Bio. I

Infiintarea unei pescarii, care ofera peste viu, peste proaspat si peste afumat, completeaza conceptul modern al magazinului. De asemenea, va fi creat un spatiu nou cu climatizare speciala pentru raionul Legume/Fructe.

Pana acum au fost remodelate magazinele Selgros din Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti-Baneasa, Bucuresti-Berceni, Bucuresti-Pantelimon, Constanta Nord si Sud, Cluj-Napoca, Craiova, Oradea, Ploiesti, Suceava si Timisoara.

Selgros Cash&Carry Romania este prezent pe piata romaneasca din anul 2001 si face parte din grupul elvetian TransGourmet.