Prodal '94, producator si distribuitor de bauturi spirtoase, a achizitionat imbuteliatori de apa minerala Lipomin si Carpatina. Tranzactia a fost aprobata de Consiliul Concurentei.

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Prodal 94 SRL intentioneaza sa preia companiile Lipomin SA si Carpatina SA. Prodal 94 SRL are ca obiect principal de activitate productia bauturilor spirtoase. Companiile Lipomin si Carpatina comercializeaza apa minerala plata si apa minerala carbogazoasa sub brandurile Lipova si Carpatina.

In urma analizei acestei concentrari economice, Consiliul Concurentei a constatat ca operatiunea notificata nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia si nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal, se arata intr-un comunicat al Concurentei.

Prodal '94 este o companie producatoare de bauturi alcoolice din Romania. Compania detine marcile Stalinskaya Vodka si importa brandurile de bourbon whiskey Evan Williams si Elijah Craig. Prodal 94 este controlata de doi oameni de afaceri, Jabbar Kanani si Bagher Karimzadeh, primul fiind si proprietarul Agricover, cel mai imporant integrator in circuitul produselor si serviciilor din agricultura.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri