Grupul De'Longhi, producator de aparate de cafea si de gatit, cumpara un nou centru de productie in Romania, in localitatea Madaras din judetul Bihor.

In aceasta noua locatie, compania va angaja peste 500 de persoane si va consolida prezenta grupului in regiune.

Platforma industriala are 25.000 de metri patrati, iar o parte dintre echipamentele existente vor fi folosite in viitoarea activitate de productie.

"Tranzactia este menita sa sprijine cresterea organica urmarita de Grup pentru principalele piete, in concordanta cu strategia de reducere a timpului de productie si livrare a produselor companiei, mentinand acelasi nivel ridicat de calitate si control al productiei", se arata in comunicatul de presa emis.

Cu o cifra de afaceri de peste doua miliarde de euro, grupul De’Longhi este activ in proiectarea, fabricarea si distributia aparatelor de preparare a cafelei, a aparatelor de gatit, a aparatelor de aer conditionat si radiatoarelor, precum si a aparatelor de ingrijire a domiciliului.

Grupul italian De’Longhi a inceput in martie 2013 sa realizeze espressoare de cafea in Romania in fabrica de la Jucu, ocupand o parte din golul lasat de compania Nokia.

Sursa foto: De'Longhi

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri