Noul magazin, amplasat pe Șoseaua Brăilei, nr. 6, a fost ridicat în urma unei investiții de circa 11 milioane de euro și se întinde pe o suprafață totală de peste 39.000 mp.

Aproximativ 12.500 mp sunt ocupați de magazin, iar restul terenului este dedicat spațiilor verzi, zonei de recepție a mărfii și parcării spațioase cu 226 de locuri.

În cadrul magazinului Dedeman din Slobozia vor lucra 147 de persoane. Noul magazin curprinde 45.000 de produse pentru casă și grădină. Aproximativ 84% dintre acestea provin de la producători români.

Pentru un plus de inspirație, magazinul este prevăzut și cu un showroom de mobilă de 800 mp și cu unul dedicat mobilierului de baie și gamei de gresie și faianță, desfășurat pe o suprafață de 570 mp.

“Fiecare magazin inaugurat reprezintă un motiv de bucurie și de mândrie pentru noi, deoarece ne aduce cu un pas mai aproape de îndeplinirea dorinței noastre de a fi prezenți în toate județele țării, mai accesibili pentru toți clienții noștri.” - Dragoș Pavăl, președintele companiei Dedeman.

Gama variată de produse este completată de servicii adiționale precum soluțiile de finanțare, serviciul de proiectare băi și bucătării, de mixare vopsele sau de confecționare perdele. Totodată, clienții au posibilitatea de a opta pentru livrarea mărfurilor achiziționate la domiciliu.

Pe lângă facilitățile puse la dispoziție prin intermediul magazinului online și al aplicației mobile, mai nou clienții se pot inspira și din proiectul Dedesign (dedesign.dedeman.ro), care prezintă încăperi complet amenajate și decorate în stilurile clasic, modern, multicolor sau glamour, exclusiv cu produse din magazinele Dedeman.

Dedeman Slobozia este primul magazin inaugurat de companie în anul 2020.

Dedeman în cifre

- 51 de magazine, patru centre logistice, parc auto propriu;

- peste 45.000 de produse ce acoperă 11 domenii;

- peste 11.000 de angajaţi;

- între 7.500 – 18.000 mp suprafaţa unui magazin;