Băneasa Shopping City anunță deschiderile planificate pentru cea de-a doua parte a anului 2020: primul boutique Yves Saint Laurent Beauty din Europa, urmat de magazinele Hugo Boss, Various Brands și Sport Vision.

Băneasa Shopping City ajunge astfel să dețină 40 de branduri în exclusivitate în România și 280 de magazine. Printre noutățile recente se numără primul magazin Yves Saint Laurent Beauty Boutique din Europa. Conceptul premium oferă acces la produse și servicii exclusiviste, precum colecția de parfumerie - Le Vestiaire Des Parfums, sau cea pentru îngrijirea excepțională a pielii - Or Rouge.

"Deschiderile din această perioadă în Băneasa Shopping City confirmă încă o dată faptul că suntem o destinație premium de shopping. Segmentele de fashion, beauty, parfumerie și sport sunt extrem de bine reprezentate pentru toate categorille de consumatori prin prezența unor branduri recunoscute la nivel internațional. Vom continua și în acest an să susținem prin strategia de diversificare nevoia publicului de a accesa produse premium. Ne bucurăm că, în ciuda contextului socio-economic pe care il traversăm, continuăm să le oferim clienților noștri noutăți relevante, acces la magazine și produse aflate doar aici, în exclusivitate.” a declarat Răzvan Marcu, CCO Băneasa Shopping City.

Pe 31 iulie s-a deschis și magazinul Various Brands, cunoscut pentru mixul efervescent de articole sport de la branduri de renume, potrivite unei largi palete de sporturi practicate și, totodată, adecvate stilului urban casual.

Deschideri de magazine în Băneasa Shopping City în octombrie

În luna octombrie în Băneasa Shopping City se vor deschide alte magazine. Este vorba despre Sports Vision, retailer de încălțăminte, îmbrăcăminte și echipamente sportive multibrand împărțite pe categorii de sporturi din regiunea Balcanilor, împreună cu magazinul BUZZ Sneaker Station, destinația iubitorilor de sneekers și streetwear, inspirată de cultura urbană, - ce vor avea rolul de flagship al brand-urilor si vor cuprinde cel mai nou concept de magazine, desfășurat pe o suprafață de 1.200 mp.

Tot în luna octombrie Băneasa Shopping City anunță și deschiderea magazinului Boss, prestigiosul brand fashion de lux diversificând astfel portofoliul de branduri premium.

Centrul comercial Băneasa Shopping City este unul dintre liderii din piața românească de fashion și entertainment. Centrul comercial include și o zonă de divertisment, MaxFun, MaxBet și Cineplexx.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri