De aceea, cele mai mari două evenimente din portofoliul Internetcorp - Future Banking și retailArena - care împreună adunau în offline peste 1.500 de specialiști și manageri din industriile de retail și banking, își pun în comun resursele și efortul pentru a crea o dezbatere online despre tehnologiile care schimbă retailul și rolul furnizorilor de servicii financiare în această transformare.

Sub sloganul “Disrupting retail through digital transformation”, cel mai mare crossover în materie de business events Future Banking meets retailArena are loc online, pe data de 25 august.

Participă gratuit la Future Banking meets retailArena - Disrupting retail through digital transformation! Te poți înscrie aici.

Ce discutăm la Future Banking meets retailArena

În cadrul crossover-ului online Future Banking meets retailArena vom aborda teme de dezbatere precum inovațiile care simplifică experiența de shopping a consumatorului și soluții inteligente pentru a crește experiența consumatorului în retail, cu atât mai mult în contextul pandemiei de Covid-19.

Vom discuta despre creditarea online și rolul pe care îl au băncile și IFN-urile în susținerea consumului în această perioadă, grav afectată de pandemia de Covid-19, dar și despre viitorul plăților online.

Nu în ultimul rând, vom dezbate despre soluțiile digitale adoptate de jucătorii din piață, de la cele de automatizare și eficientizare a proceselor în retail, precum și cele de tip marketplace sau transfer din offline în online.

Speakerii Future Banking meets retailArena – Disrupting retail through digital transformation

Primii speakeri confirmați la crossover-ul online Future Banking x retailArena sunt Kostas Tovil, Senior Vice President Merchant Solution în cadrul TBI Bank, Traian Baicu, CEO Credex IFN și Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

În perioada următoare urmează să anunțăm noi speakeri ai Future Banking meets retailArena! Până atunci, te poți înscrie gratuit AICI!