Robert Berza, General Manager Fashion Days, a anunțat în cadrul evenimentului retailArena, organizat de wall-street.ro și retail.ro, data la care retailerul online de fashion va da startul promoțiilor de Black Friday.

”Vom începe miercuri (11 noiembrie n.r.), cu două zile înainte de Black Friday-ul eMAG. De ce? O facem pentru că lucrăm în același depozit, livrăm din același depozit și avem mult mai multe șanse dacă începem cu două zile înainte pentru că putem trimite marfa mai repede către clienți înainte ca eMAG să ia aerul din piață”, a declara Robert Berza.

Reprezentantul Fashion Days este de părere că în 2021, canalul online o să reprezinte 25% din vânzările de pe piața de fashion din România, după ”micile cutremure” care au avut loc din cauza pandemiei.

”Cred că primul cutremur a fost reprezentat de faptul că pentru prima dată într-un trimestru Inditex și H&M nu au mai fost lideri de piața. Faptul că granzii europeni nu au mai fost numărul unu și doi este un semn că vremurile se schimbă”, adaugă Robert Berza.

retailArena este un eveniment organizat de wall-street.ro și retail.ro, powered by VTEX, FAN Courier, P3 Logistics Park, eMAG Marketplace, Carrefour, Fashion House Outlet Centre București, Veranda, Twispay, Smart ID, Ceetrus, foodpanda, Answear, GLAMI, Filip&Company, ALTEX, Cushman & Wakefield Echinox, Optimized, Euromonitor și Ipsos.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri